Over ons

DevelopWizard is specialist in het ontwikkelen en design van je app, webshop of website, maar gaan nog een stapje verder. We willen jou helpen je processen te digitaliseren. Vanuit een oprechte interesse in je bedrijf en je vak verkennen we in een goed gesprek hoe we jou kunnen helpen.

Cocktail van professionals

Ons team bestaat uit een uitmuntende selectie tech-heads, designers en strategische denkers. Ieder voor zich kan prachtige dingen bereiken. Maar breng onze krachten samen en er ontstaat iets werkelijk magnifieks! Wij zijn DevelopWizard, wij helpen jou bedrijf naar het next level.

Samen vooruit!

Natuurlijk zetten we ook voor een eenmalig project alles op alles om resultaat te bereiken, maar bij DevelopWizard geloven we in de kracht van duurzame samenwerking. We willen je sparring partner zijn voor je online activiteiten. Door regelmatige metingen en evaluaties maken we je website of webshop telkens weer een beetje beter.

15 jaar ervaring

Door regelmatige bijscholing hebben we de nieuwste kennis, maar zelf gaan we al een tijdje mee. We hebben onze vlieguren gemaakt. We hebben de technologische expertise en ervaring én snappen hoe belangrijk de ROI op jouw online project is. Omdat we ook jouw business goed leren kennen kunnen we meedenken over concrete eindoplossingen die de eindgebruiker, niet tech, centraal zetten.

Waar komt die naam vandaan?

Tja, hoe noem je een groep developers die online magische dingen doen? De naam DevelopWizard was snel gekozen.

Anonymous audits

Wij geloven in open communicatie. Maar we weten ook dat het soms lastig kan zijn. Daarom gebruiken we een extern bureau om jou te vragen wat er goed gaat en wat we beter zouden kunnen doen. Daar leren we weer van.

Ons kantoor als uitvalsbasis

Thuiswerken is leuk, maar soms werkt het fijner als je samenkomt. Ons kantoor is perfect ingericht voor optimale samenwerking. Vanuit verschillende opstellingen (van brainstorm ruimte tot stilteplekken) werken we energiek samen (of alleen) om jouw project tot een succes te laten uitgroeien.

Complexiteit in kaart

Zelfs de meest complexe tool, website of webshop moet gebruiksvriendelijk werken. Het kost soms best moeite om iets zó eenvoudig te laten werken. Bij DevelopWizard zijn we een kei in het vertalen van ingewikkelde processen naar intuïtieve toepassingen..

Het begint met koffie

Open communicatie en langdurige samenwerken begint met een goede kennismaking. Dat begint wat ons betreft met een kop koffie of thee en een goed gesprek. Samen ontdekken we hoe we jouw online aanwezigheid nog effectiever maken.

Bezoek ons?

Wil je kijken of DevelopWizard ook voor jou magische dingen kan bereiken? Kom eens langs voor een goed gesprek.

Maak een afspraak

De cultuur van DevelopWizard

Niet elke Wizard draagt een puntmuts en een mantel. We zien er zelfs verrassend normaal uit. DevelopWizard is no-nonsense, resultaat gericht maar altijd met een glimlach.

Onze dienstverlening

DevelopWizard is een full-service webbureau. Als jij online tegen een uitdaging aanloopt, helpen wij je met een oplossing.

Ben jij een Wizard?

Heb jij je altijd een beetje anders gevoeld dan de rest? Misschien ben jij een Wizard temidden van Dreuzels. Wie weet ben jij de volgende DevelopWizard van ons team. We hebben al een mooi project voor je in gedachten.