Case

PHP custom website in Codeigniter voor AZ Supplies

AZ Supplies

Stephan Pollak had via de website van Developwizard een aanvraag gedaan om de AZ supplies HTML webshop te vernieuwen.

Er was een beperkt budget en maar 3 weken design en development mogelijk vooraf aan de lancering.

AZ supplies Strategie

De eerste stappen hebben wij gezet tijdens een brainstormsessie en interactieve workshops die perfect geholpen heeft bij het formuleren van hun online strategie.

AZ Supplies koopt ongebruikte en of gedateerde toners die bestemd zijn voor printers die ondertussen vervangen werden.

AZ Supplies heeft Developwizard gevraagd om 3 websites te maken in 3 verschillende talen bestemd voor Frankrijk, Duitsland en Nederland.

De websites bedienen meerdere doelgroepen, ieder op een eigen manier.

Zo kunnen gebruikers inloggen voor specifieke informatie, kunnen bedrijven online inkopen en kunnen klanten de status van hun bestellingen bekijken en opvolgen

az-sup_screenshots_Developwizard

Doordacht design

Onze grafische ontwerper ontwierp aansprekende Wire Frames die passen bij hun doelgroep en aansluiten bij de strategie die wij samen met AZ supplies hebben bepaald.

Ontwikkeling

Met een pixel perfect conversiegericht design kunnen we aan het technische werk beginnen. Developwizard ontwikkeld de nieuwe website met een gebruiksvriendelijk CMS.

SEO

Alles begint bij het fundament vanuit online marketing. Hoe stond de bestaande website van AZ supplies ervoor in Google? We doen een technische websitescan en geven advies hoe we de nieuwe website sneller kunnen optimaliseren.

------ Stephan Pollak van AZ supplies

We waren op zoek naar een business partner die meedenkt en zoekt naar opportuniteiten.

Met Developwizard hebben we de goede partner gevonden. Onze samenwerking is gestart vanuit vertrouwen, open communicatie en advies op maat. Dankzij de innovatieve vakkennis, persoonlijke aanpak en nauwkeurige ondersteuning lost Developwizard alle doelstellingen in."

Zelf een nieuwe
concept lanceren?

We staan klaar voor elke uitdaging en denken graag met je mee.

Let’s meet

Case study

Max Molly Urban Pets

Met de focus op automatisatie om het proces te versoepelen, werden verschillende tools geïmplementeerd voor zowel de B2B als de B2C klanten. Wij hebben een data-uitwisseling geïntroduceerd die simultaan over drie verkoopkanalen loopt.

Max Molly Urban Pets
DasAccess - Map4F
Case study

DasAccess - Map4F

Mario Elia van DAS Access wil ten alle tijden kunnen inspelen op de huidige markt, je wil met andere woorden een flexibel platform waarin je elk aspect van je bestelproces tot in de puntjes kan finetunen.