Case

Één systeem voor alle processen binnen DasAccess!

DasAccess - Map4F

DAS Access is één van de belangrijkste spelers voor kwalitatief hoogstaande standalone toegangscontrole producten, met klanten in de hele EU.

Developwizard kreeg de kans om een gloednieuw hoog performant platform voor DAS Access te ontwikkelen.

Tot op de dag van vandaag voegen we voortdurend nieuwe functionaliteiten toe aan het platform om gebruikers en klanten van DAS Access de best mogelijke ervaring te geven.

Snelheidsboost dankzij React Framework

De vorige website van DAS Access was reeds opgebouwd in Drupal maar door het succes ervan was een grondige opknapbeurt meer dan welkom.

Aangezien er op piekmomenten heel wat gebruikers tegelijkertijd ingelogd zijn, kon het toenmalige Drupal-systeem de zaak niet bolwerken en ging de snelheid drastisch omlaag.

dasaccess2

Krachtig PHP framework

Om zowel de algemene snelheid op de website als het verloop van de service en verkoop aanvragen vloeiend te laten draaien, hebben we gekozen voor een custom made platform op basis van PHP.

We gebruikten een in-house ontwikkelde ERP oplossing als CMS om het aanbod, de gebruikers, nieuwsitems en pagina’s makkelijk te kunnen beheren.

Voor de front-end maakten we dan weer gebruik van React, het Javascript-framework waarmee je makkelijk dynamische webapplicaties in elkaar kan steken.

Op die manier zorgden we alvast voor een flinke boost op het vlak van browserperformance.

dasaccess5

Snelheid is de king

Bij het opmaken van de vorige versie van de website was de hele mobiele internetwereld nog bescheiden van formaat. Daarom was nu ook meteen het ideale moment om de compatibiliteit op mobile onder de loep te nemen en te verbeteren, om zo in te spelen op de huidige technologieën. Vooral service techniekers bezoeken meer en meer de website via hun smartphone, waardoor het belang van een goed functionerende mobiele site een duidelijke noodzaak geworden was.

Wij zorgden voor een snelle mobiele versie, zodat elke DAS Access technieker ook naast zijn Parking Columns de laatste firmware of software update kan uitvoeren.

Alles op een plaats

Mario Elia van DAS Access wil ten alle tijden kunnen inspelen op de huidige markt, je wil met andere woorden een flexibel platform waarin je elk aspect van je bestelproces tot in de puntjes kan finetunen.

Scalability mag niet ontbreken tijdens het ontwikkelen van een bestelplatform.

Dankzij doordachte keuzes tijdens het ontwikkelproces en door het gebruik van de nieuwste GoCool applicatie van DAS Access klaar om jouw bestelling ten alle tijden op te vangen.

Één systeem voor alles!

Een gecentraliseerd systeem waarin je elke bestelling, dealer of assortiment kan beheren.

Dit is niet enkel handig voor de dealer, maar ook zeker voor onze klant.

Met de bovenstaande uitdagingen in het achterhoofd hadden we een hoop werk voor de boeg.

Een bestelplatform van de grond af opbouwen vraagt altijd een grondige analyse en research voor we aan het programmeren gaan.

De code-architectuur moet toekomstgericht zijn en de opzet van elk project is dat we telkens willen blijven meegroeien met de wensen van onze klant.

We ondersteunden Mario met het opmaken van de functionele requirements en koppelden daar zelf de technische analyse aan, met een duidelijk uitgestippeld plan van aanpak.

Door onze Agile werkmethode konden we na elke sprint opnieuw feedback verzamelen en het project bijsturen waar nodig. Zo zijn wij alvast helemaal klaar om het bestelplatform te laten meegroeien met DAS Access.

dasaccess6

Uitrol, marketing en optimalisatie

Developwizard begeleid Mario Elia van DAS Access bij het verfijnen van iedere business case. We voeren de analyse uit van hun digitaal project. De juiste projectaanpak is cruciaal voor het beste resultaat in budget, schaalbaarheid en de toekomst van de applicatie.

We programmeren onze webapplicaties in PHP- en JavaScript. We zijn gepassioneerd door PHP en JavaScript met React.js en Vue.js.

De juiste tools

We houden van nieuwe dingen bij Developwizard, maar we passen enkel gekende, bewezen technologie toe in productietoepassingen.

We bouwen applicaties met de juiste aanpak, architectuur en technologiekeuze. Zo geniet jij van de beste balans tussen budget, timing en functionaliteiten.

We bouwen niet alleen applicaties, we helpen je met de uitrol, marketing en optimalisatie. Door onze kennis van bedrijfsactiviteiten zoals marketing, sales en HR helpen we niet enkel je IT-departement met de bouw, maar ook met de uitrol, adoptie en toepassing van je applicatie.

Zelf een nieuwe
concept lanceren?

We staan klaar voor elke uitdaging en denken graag met je mee.

Let’s meet

VOCO - Dental Products
Case study

VOCO - Dental Products

De uitdaging van deze opdracht was de grote hoeveelheid aan product content en hoe we die content op een gebruiksvriendelijke manier met elkaar konden verbinden.

Case study

Jablotron

Gebruiksvriendelijkheid en grafische vormgeving staan altijd centraal. Daarom stelden we eerst bezoekers profielen op van de verschillende types B2B-klanten van Jablotron.

Jablotron