Case

Een integreerbare plug-in webshop oplossing voor de spa dealer

Dimension One Spas

Dimension One Spas bied via haar dealer netwerk een ruim assortiment spa en swim spa relaxbaden aan in Europa.

In de webshop van Dimension One Spas vinden de klanten de dealers het product van hun keuze met alle opties en installatie oplossingen.

Dit onder de huisstijl van de individuele dealer.

Woocommerce als oplossing

Na een grondige analyse met intensief contact met alle betrokken partijen waarin alle vereisten werden verzameld leverde onze developers binnen 2 weken een framework op als test.

In de analyse werd gekeken naar de databases en brachten zij de sales (voorraad) en data uitwisseling (netto prijzen) met het achterliggende ERP systeem in kaart.

jbt_sscreenshots_Developwizard

Prototype

Op basis van de test type werd het eerste volledige meertalig proto type gemaakt met alle functionaliteiten zoals meerdere accounts (vestigingen) per klant.

Alles op een plaats

Dankzij het e-commerce platform als plug in beheert Dimension One Spas niet alleen zijn B2B webshop maar ook alle taalversies en algemene contentpagina’s binnen een CMS.

De koppeling tussen het ERP systeem en e-commerce oplossing van Developwizard zorgt voor data uitwisseling van de productdata zoals prijzen, product kenmerken. Wanneer een dealer inlogt worden voor hem specifieke prijzen en voorraden in real time opgehaald uit het ERP systeem.

API koppeling

Danzij een API koppeling met de vervoerder krijgen dealers en klanten na verzending automatisch een ordernummer toegestuurd zodat ze via track & trace hun pakje online kunnen volgen.

jas82t_sscreenshots_Developwizard

Zelf een nieuwe
concept lanceren?

We staan klaar voor elke uitdaging en denken graag met je mee.

Let’s meet

Case study

Macc Fine Jewellery

Een webshop waarin je in slechts een paar klikken diamanten oorbellen kan aankopen, het gamma en de diensten vlot kan doorbladeren én die er ook aantrekkelijk uitziet.

Macc Fine Jewellery
VOCO - Dental Products
Case study

VOCO - Dental Products

De uitdaging van deze opdracht was de grote hoeveelheid aan product content en hoe we die content op een gebruiksvriendelijke manier met elkaar konden verbinden.