Case

Wordpress website voor praktijk Bart Ceulemans Kinepraktijk

Bart Ceulemans Kinepraktijk

Via een bestaande referentie heeft Bart Ceulemans Developwizard gevonden en gekozen, voor de realisatie van een nieuwe website en online marketing.

Persoonlijke begeleiding

Bij kinepraktijk Bart Ceulemans werken ze op een multidisciplinaire manier samen om al hun patiënten op een optimale manier persoonlijk te begeleiden in hun revalidatie.

Door de nodige inzichten te geven in de werking van pijnmechanisme tracht kinepraktijk Bart Ceulemans de klachten bij chronische patiënten onder controle te houden.

Bart wenste een nieuwe website die beter aansluit bij de doelgroep. Eerst bespreken we de rol van je website in je marketing- en salesstrategie.

Op basis hiervan bepalen we de doelen, de technische en functionele wensen, de structuur, de inhoud en het ontwerp van je website.

bart_sscreenshots_Developwizard

Ontwikkeling

Wij maken bouwtekeningen (Wire Frame) van je website en ontwikkelen je website.

Via een link kon Bart het ontwerp van de website volgen en feedback geven. De huidige website bleef intussen gewoon online.

SEO

Developwizard optimaliseerde alle teksten, foto’s en andere media handmatig om de plaats in online zoekmachines zoals Google te verbeteren en het aantal bezoekers en conversies op de website te vergroten.

Lancering

We testen de website en vervingen de oude website door de nieuwe website. Wij hebben de website bij Google aangemeld en hielpen nadien met een communicatiecampagne rond de nieuwe website.

Zelf een nieuwe
concept lanceren?

We staan klaar voor elke uitdaging en denken graag met je mee.

Let’s meet

VOCO - Dental Products
Case study

VOCO - Dental Products

De uitdaging van deze opdracht was de grote hoeveelheid aan product content en hoe we die content op een gebruiksvriendelijke manier met elkaar konden verbinden.

Case study

Max Molly Urban Pets

Met de focus op automatisatie om het proces te versoepelen, werden verschillende tools geïmplementeerd voor zowel de B2B als de B2C klanten. Wij hebben een data-uitwisseling geïntroduceerd die simultaan over drie verkoopkanalen loopt.

Max Molly Urban Pets