Case

Juwelen webshop in Opencart

Macc Fine Jewellery

Niet iedere e-commerce website bouwer stelt je in staat om je eigen online winkel te creëren en aan te passen. Bij Developwizard ben je de volledige eigenaar van uw site, dus je hebt de controle over alles.

En het beste van alles is dat je geen coderings vaardigheden nodig hebt om aan de slag te gaan. Dit is een noten dop wat Danielle Sieon van Macc Jewels verwacht van haar nieuwe webshop.

Bohemien uitstraling

Macc Jewels verkoopt handgemaakte sieraden met een meer relaxte vibe, ze zijn daarom beter af met een website met een bohemien uitstraling.

Macc Jewels werd opgericht door Danielle Sioen, licenciaat Economie en bestuurder bij Sioen Industries. Na jaren in het bedrijfsleven, besloot Danielle om zich op één van haar grote passies te storten: het ontwerp van modieuze kwaliteitsjuwelen.

mac225

De opdracht van Macc Fine Jewellery.

Een webshop waarin je in slechts een paar klikken diamanten oorbellen kan aankopen, het gamma en de diensten vlot kan doorbladeren én die er ook aantrekkelijk uitziet.

De informatie van alle producten en diensten zit vervat in een Admin-panel. Omdat er meerdere verkoopkanalen vereist zijn, zijn we samen aan de slag gegaan met Jolet (het bedrijf achter het Admin-Panel) om alle nodige synchronisaties en API-calls in kaart te brengen. Na heel wat overleg en meerdere tests, hebben we alle synchronisaties kunnen optimaliseren in functie van de opdracht.

In deze webshop kan je draagbare juwelen in edele metalen (goud, diamant & andere half-edelstenen) aan democratische prijzen kopen. Indien je een sieraad op maat verkiest, zit Danielle graag met je samen om uw specifieke wensen in een uniek juweel te gieten!

------ Danielle Sieon

We waren op zoek naar een business partner die meedenkt en zoekt naar opportuniteiten.

Met Developwizard hebben we de goede partner gevonden. Onze samenwerking is gestart vanuit vertrouwen, open communicatie en advies op maat.

Dankzij de innovatieve vakkennis, persoonlijke aanpak en nauwkeurige ondersteuning lost Developwizard alle doelstellingen in.

Zelf een nieuwe
concept lanceren?

We staan klaar voor elke uitdaging en denken graag met je mee.

Let’s meet

Dimension One Spas
Case study

Dimension One Spas

Na een grondige analyse met intensief contact met alle betrokken partijen waarin alle vereisten werden verzameld leverde onze developers binnen 2 weken een framework op als test.

Case study

Restaurant Helios

Restaurant Helios in Zaventem had al een domeinnaam gereserveerd, maar had nog geen website of hosting van hun domein. Tijdens overleg met Helios bleek uit een korte concurrentie analyse dat veel restaurant websites vaak nutteloos zijn tenzij het reserveringen binnenhaalt of leveringsopdrachten genereert.

Restaurant Helios