Case

Wordpress website voor praktijk Schraepenbouvez

Praktijk Schraepenbouvez

Wim en Vanessa Schraepenbouvez zijn via een referentie bij Developwizard uitgekomen voor hun nieuwe website.

Jaar op jaar groei

De vorige website van Wim was gedateerd. De parktijk Schraepenbouvez realiseert jaar op jaar groei maar bleef online achter in vergelijking met hun collega concurrenten.

Het was dus onze uitdaging om dit in orde te brengen.

Met het uitrollen van het online design en marketing strategie hebben we de off-line identiteit van parktijk Schraepenbouvez vertaald naar een eigentijdse online ervaring.

De website is opgemaakt langs de lijnen van de praktijk structuur en daarmee goed herkenbaar voor haar clienten en medewerkers.

praktijk_sceap_screenshots_Developwizard

Ontwikkeling

Wij maken bouwtekeningen (Wire Frame) van je website en ontwikkelen je website.

Via een link konden Wim en Vanessa het ontwerp van de website volgen en feedback geven.

SEO

Developwizard optimaliseerde alle teksten, foto’s en andere media in-house om de ‘ranking’ in online zoekmachines zoals Google te verbeteren en het aantal bezoekers en conversies op de website te vergroten.

Lancering

We hebben de website uitgebreid getest vooraf aan de lancering en hielpen nadien met een communicatiecampagne rond de nieuwe website.

Zelf een nieuwe
concept lanceren?

We staan klaar voor elke uitdaging en denken graag met je mee.

Let’s meet

Case study

Jablotron

Gebruiksvriendelijkheid en grafische vormgeving staan altijd centraal. Daarom stelden we eerst bezoekers profielen op van de verschillende types B2B-klanten van Jablotron.

Jablotron
Dimension One Spas
Case study

Dimension One Spas

Na een grondige analyse met intensief contact met alle betrokken partijen waarin alle vereisten werden verzameld leverde onze developers binnen 2 weken een framework op als test.