Case

Ties and Laces Stropdassen

Ties and Laces Stropdassen

Ties & Laces hebben via de website van Developwizard een aanvraag gedaan om een webshop te bouwen. Er was een beperkt budget en maar 2 weken design en development mogelijk vooraf aan de lancering.

Toen Ties and Laces op zoek ging naar een partner voor hun nieuwe collectie, hebben we hen niet alleen kunnen overtuigen van onze technische kennis, maar ook van de manier waarop we meedenken met de business van onze klanten.

Custom PHP development

Achter de website (volledig in PHP) zit heel veel data die op het juiste moment en op de juiste manier moet worden weergegeven. Bovendien zijn er ook verschillende verkoopkanalen waarvoor andere informatie en afbeeldingen moeten worden weergegeven. Om dit allemaal juist te laten verlopen, is er een uitgebreide analysefase aan het development (Wire Frame) vooraf gegaan.

Ties&Laces is ontstaan uit de achterliggende gedachte dat styling voor iedereen gemakkelijk bereikbaar en betaalbaar moet zijn, zonder dat men naar verschillende winkels moet gaan om de juiste combinatie bij elkaar te zoeken. De kennis en ervaring, oog voor detail, innoverende ideeën en inspelen op de nieuwste en komende modetrends zijn de kernwaarden van Ties&Laces.

Zo bracht Ties&Laces reeds een collectie veters, pochetten en stropdassen uit in precies dezelfde kleuren vóórdat de modetrend van kortere broeken en pantalons zowel bij streetwear als bij pakken bij het grote publiek bekend werden. Daarmee is Ties&Laces samen met de andere divisies van PM Styling geen trendvolger, maar een trendsetter.

------ Patrick van Ties & Laces

Door samenwerking met belangrijke stylisten, ontwerpers en experts uit de fashionindustrie volgen wij de ontwikkelingen in de mode op de voet en zijn wij elk seizoen opnieuw klaar om te voldoen aan de behoeften van de klant en de beste kwaliteit te leveren voor een uitstekende prijs. Dit hebben wij ook bij Developwizard gevonden

Zelf een nieuwe
concept lanceren?

We staan klaar voor elke uitdaging en denken graag met je mee.

Let’s meet

Case study

Jablotron

Gebruiksvriendelijkheid en grafische vormgeving staan altijd centraal. Daarom stelden we eerst bezoekers profielen op van de verschillende types B2B-klanten van Jablotron.

Jablotron
Dimension One Spas
Case study

Dimension One Spas

Na een grondige analyse met intensief contact met alle betrokken partijen waarin alle vereisten werden verzameld leverde onze developers binnen 2 weken een framework op als test.