De cultuur van DevelopWizard

No-nonsense, doelgericht, innovatief en altijd met een glimlach. Die termen typeren de cultuur van DevelopWizard.

Ons moderne kantoor biedt je verschillende werkomgevingen waarin het goed werken is. Maar je collega’s zijn natuurlijk het belangrijkst. We gaan op vriendschappelijke manier met elkaar om en zijn een beetje familie van elkaar geworden. Door onze gedeelde waarden is het elke dag een feestje om keihard te werken aan innovatieve online projecten. Dat enthousiasme onderscheidt ons van andere webbureau’s. Kom jij met ons meedoen?

Kwaliteit vraagt tijd

Het lijkt soms alsof alles sneller moet. Wij geloven dat kwaliteit leveren eist dat je de tijd neemt. Het maakt niet uit wat het werk is, wij werken rustig en bedachtzaam: een business analyse, het ontwikkelen van je online marketingstrategie of het ontwikkelen van je webshop, website of app. Het duurt misschien ietsje langer, maar je krijgt wél een product dat de tand des tijds kan doorstaan. Het zijn immers de kleine details die het grote verschil maken.

Wij zijn er heilig van overtuigd dat onze resultaten bewijzen dat onze aanpak de juiste is. Onze klanten lijken het daarmee eens te zijn.

Down to earth

Accountmanagers gebruiken nogal eens buzzwords. Ze zeggen niks, maar hebben daar wel veel ingewikkelde termen voor nodig. Wij doen daar niet aan mee.

Wij zijn er niet op uit je te imponeren met onze salespitch, we willen je imponeren met onze resultaten. Geen opgeklopte verhalen, maar lekker nuchter.

We hebben wel duidelijk een visie, ook op jouw project. Daar ontkom je niet aan, wanneer je kiest voor een gepassioneerd bureau als DevelopWizard. We willen je bedrijf begrijpen, je strategie doorgronden en lekker met je sparren om jouw resultaten nog mooier te maken.

Gedreven, maar rustig

Als je onze developers ziet werken is de rustige en vriendelijke sfeer enorm opvallend. Dat komt doordat we een hele platte structuur hebben. We vormen geen hiërarchie, maar een familie. Maar hoewel de rust misschien anders doet vermoeden is onze drive en passie voor jouw project immens. We werken hard, dagen elkaar uit en hebben oog voor detail. We willen het altijd beter doen, zodat we nog grotere uitdagingen op kunnen pakken.

Kennis is er om te delen

We vinden het heerlijk om te sparren. Met onze klanten, maar ook met elkaar. Bij DevelopWizards is kennis met elkaar delen de normaalste zaak. Hoe wil je anders leren? Soms is dat heel concrete vakkennis, de ene developer die de ander uitlegt hoe een feature het beste werkt, maar het kan ook breder zijn, zoals een strateeg die de designers uitlegt hoe een strategie ontstaat, of een designer die de programmeurs een lesje over kleuren en vormgeving geeft. Zo blijven we ons ontwikkelen.

Praktische benadering van technologie

“Nieuw” is niet altijd beter. Nieuwe technologie gebruiken we pas wanneer deze relevant is en resultaat behaalt. Liever geen nieuwe technologie die nog bugs heeft, maar tech en tools die future proof zijn. De technologie moet wel meerwaarde bieden.

Saai werk automatiseren we, handige tools helpen ons met het plannen van werkzaamheden. Allemaal om nog mooiere dingen te kunnen maken.

Waarom pas je bij DevelopWizard?

  • Omdat je vooruit wilt, je stap voor stap wilt verbeteren
  • Omdat je gelooft dat kennis er is om te delen
  • Omdat je het hart op de tong hebt, maar ook kunt luisteren
  • Omdat je niet gaat zitten wachten op een ander, maar zelf het initiatief neemt. Wij komen je vanzelf helpen
  • Omdat je eerlijk bent, met een gouden hart.
  • Omdat je snapt dat een gezonde discussie iedereen verder helpt

Blij naar je werk

Nieuwe collega’s hebben soms het gevoel in een warm bad terecht te komen. Bij DevelopWizard zorgen we voor een fijne werksfeer.

We willen dat iedereen tot zijn recht kan komen. Door open ruimtes en afgesloten werkruimtes af te wisselen bieden we iedereen een prettige werkplek. Hier werk je dagelijks, zowel aan je projecten als aan je eigen groeipad.

Thuiswerken? Geen probleem. We willen je natuurlijk wel af en toe op kantoor zien, maar dat komt wel goed. Want de fijne sfeer en de goede faciliteiten die je op kantoor vindt moet je thuis missen. Maar toch, je mag elke maand een aantal dagen thuis werken.

Digital natives

Iedere medewerker heeft zo zijn expertise. De een kan in een handomdraai de meest complexe code produceren, een ander is briljant met contentplannen of met online marketing en de ander houdt de financiën bij. Maar wat we allemaal gemeen hebben is dat we zijn opgegroeid met het internet. Sommigen zagen de opkomst van het internet, anderen kunnen zich geen leven zonder smartphone voorstellen. Maar we zijn allemaal dol op het internet en wat technologie in ons leven kan betekenen.

Neem contact op?

Wil jij mooie dingen maken? Ken je de perfecte projectmanager? Of weet je iemand die technologie, webdesign en online marketing eet, drinkt en ademt?

Maak een afspraak

Treed toe als DevelopWizard

Wil jij mooie dingen maken? Ken je de perfecte projectmanager? Of weet je iemand die technologie, webdesign en online marketing eet, drinkt en ademt?

Over DevelopWizard

DevelopWizard is specialist in het ontwikkelen van apps, webshops en websites die naadloos passen binnen je overkoepelende bedrijfsstrategie. Kennismaken? Je vindt ons in Dresden, Maastricht en Kortijk.