API en koppelingen

Je app heeft data nodig om goed te kunnen werken. Daarom zorgt DevelopWizard voor een naadloze koppeling tussen je webshop, website of applicatie en je bestaande systemen. Het beheren van klantdata, uitsturen van mailings of verwerken van betalingen wordt daarmee een fluitje van een cent.

Dankzij ruime kennis en ervaring met API’s en koppelingen smeedt DevelopWizard je verschillende applicaties en systemen tot één geïntegreerd geheel. CRM-platformen, ERP-pakketten en betalingsproviders werken moeiteloos samen om je klant de perfecte gebruikerservaring te bieden, zowel op je website, in je webshop als op je app.

Vlekkeloze uitwisseling van data

Data één keer vastleggen en vervolgens voor oneindig veel doelen gebruiken? Dankzij onze experts op het gebied van API-koppelingen wissel je moeiteloos data uit. Een korte analyse is alles wat we nodig hebben voor een koppeling op maat. Zo laten we uiteenlopende systemen laten communiceren.

Brede API expertise

We hebben de afgelopen jaren veel verschillende systemen met elkaar weten te koppelen.

Onze ervaring

Door de jaren heen hebben we al heel wat koppelingen succesvol tot stand gebracht. Een kleine greep uit ons aanbod.

PIM-koppelingen

Productinformatie en andere assets staan soms op verschillende plekken opgeslagen. Met het open-source platform pimcore brengen we de al deze informatie samen in jouw webshop. Of we bouwen een custom PIM-platform met XML synchronisatie.

CRM-koppelingen

Een Customer Relations Management (CRM)-systeem bevat een goudmijn aan data. Dankzij slimme koppelingen kun je:

  • Real-time je productaanbod ophalen
  • Klanten automatische updates sturen over garantiedata
  • Sneller en efficiënter klantgegevens ophalen om bestellingen te verwerken
  • Afspraken maken en beheren
  • …alles wat je verder kunt bedenken.

Data-uitwisseling kan via verschillende wegen verlopen, via JSON-files of via SOAP API’s. We koppelen jouw website, webshop of app met elk gewenst CRM-systeem, waaronder Salesforce en Hubspot.

ERP-koppelingen

Het doel van een ERP is dat alle data volledig toegankelijk is. Maak een koppeling tussen je app en je ERP, zoals Navision of Microsoft Dynamics voor een rimpelloze stroom data tussen je webshop en je andere systemen.

Integreren met SAP? Geen probleem. DevelopWizard koppelt met bestaande API’s, bouwt nieuwe en zorgt voor een snelle dataverwerking in SAP.

Andere mogelijkheden met API’s en koppelingen

Chatbot

Biedt je klanten een chatbot aan waar ze wél iets aan hebben door je chatbot te koppelen met je product én klantdata.

Makkelijk online betalen

Het koppelen van je webshop met een betalingsprovider kan wat lastig zijn. Inmiddels hebben we al tientallen webshops geholpen hun webshop te koppelen als Mollie, Ingenico en alle andere belangrijke betalingsproviders.

Single sign-on providers

Koppel je systemen zodat je klanten zich maar één keer hoeven te identificeren (Single Sign-on, SSO) waarna alle klantgegevens beschikbaar zijn.

Mailings

Breng alle informatie samen voor een imposante e-mailcampagne met impact. Copernica en Mailchimp zijn effectiever dan ooit!

Je kunt het zo gek niet bedenken

Bovenstaande voorbeelden komen veel voor. Wie out-of-the-box denkt kan nog tientallen andere manieren gebruiken om de kracht van API-koppelingen aan te boren.

Ook als jij systemen gebruikt die wat minder bekend zijn, weten de developers van DevelopWizard wel een manier te vinden om met een paar goedgeplaatste API-koppelingen een geweldige gebruikerservaring te realiseren.

Hoe we te werk gaan

Als je jouw systemen wilt koppelen met systemen van een ander werken we samen met de derde partij. We inventariseren wat nodig is voor een goede API-koppeling. Vervolgens realiseren we dat, zodat je gebruiker altijd volledige, betrouwbare en accurate informatie voorgeschoteld krijgt.

Bruggenbouwer?

Ervaar jij een enorme data-kloof tussen je verschillende apps of websites? Maak een afspraak met de bruggenbouwers van DevelopWizard om de mogelijkheden te verkennen.

Kom kennismaken

VOCO - Dental Products
Case study

VOCO - Dental Products

De uitdaging van deze opdracht was de grote hoeveelheid aan product content en hoe we die content op een gebruiksvriendelijke manier met elkaar konden verbinden.

Case study

Jablotron

Gebruiksvriendelijkheid en grafische vormgeving staan altijd centraal. Daarom stelden we eerst bezoekers profielen op van de verschillende types B2B-klanten van Jablotron.

Jablotron

Mobiele apps

Op zoek naar een mobiele app? DevelopWizard helpt je verder.

Website & webshop

Ontwerpen zit ons in het bloed. Voor elke website en webshop leveren wij het perfecte design.

Webapplicaties

Naast mobiele apps bouwen we webapps om je workflow te automatiseren. Geef je mensen altijd en overal toegang tot data.