Design en resultaatgericht UX

Een website die mooi oogt, maar niets oplevert is zinloos. Wij beloven een uniek design dat een visueel aantrekkelijke site oplevert, die door zijn gebruiksvriendelijkheid je app, webshop of website ondersteunt.

Een website die is gebouwd op een grid is duidelijker. Klanten vinden makkelijker de weg, waardoor je site meer conversies oplevert. Door vormgeving die past bij jouw branding en merkidentiteit voelt de bezoeker zich aangesproken. Maar ze willen vooral een oplossing. Daarom vinden we de volgende zaken erg belangrijk:

Unieke digitale huisstijl

Jouw online stijl is visueel uniek

Toon je unieke persoonlijkheid en laat zien waar jouw organisatie voor staat met een duidelijke huisstijl. Vertaal je huisstijl naar een digitale identiteit. Ook voor een volledig nieuwe branding kun je rekenen op DevelopWizard.

Met jouw waarden en doelstellingen als uitgangspunt ontwikkelen wij een unieke visuele stijl die past bij jouw identiteit. Daarmee val je op tussen je concurrenten en spreek je jouw doelgroep direct aan.

Webdesign op maat

Custom webdesign

Jouw bedrijf is uniek. Waarom dan genoegen nemen met een standaard theme? DevelopWizard bouwt voor elk project een uniek design. Uitgaand van je huisstijl ontwerpen we een unieke layout, met passende fonts, kleuren en andere stijlelementen.

Uiteraard kiezen we de juiste kleuren met voldoende contrast, zodat bij elk custom webdesign leesbaarheid en toegankelijkheid gewaarborgd zijn. Ook op kleine schermen.

UX-design

Positieve online ervaringen waar je wat aan hebt

Bij User Experience Design (UX Design) gaat het alleen om wat je doelgroep nodig heeft. Door functionaliteiten op gebruiksvriendelijke wijze weer te geven help je hen het beste.

DevelopWizard zorgt voor responsive design met een logische structuur waardoor de navigatie altijd eenvoudig is, ongeacht het gebruikte toestel of schermgrootte. We groeperen inhoud en maken content helder. Gedurende het hele project blijven we testen of het design bijdraagt aan gebruiksvriendelijkheid.

Zo maken we je website aantrekkelijker en zet je mensen aan tot actie.

Responsive design

Jouw website op elk toestel

Omdat elke bezoeker een ander toestel kan gebruiken moet jouw website werken én er mooi uitzien in elke browser en op elk toestel. Daarom zetten onze front-end developers zwaar in op responsive design.

Bij responsive design blijft de inhoud op elk scherm hetzelfde. De vormgeving past zich aan het toestel aan. Jouw website of webshop is daardoor altijd gestructureerd. Ons responsive design levert gebruiksgemak op en verleidt je bezoeker om acties en interacties uit te voeren.

Eerst een prototype

Bij elk project beginnen we me met een prototype. Al tijdens de analysefase werken we een User Experience (UX)-design uit. Vanuit het mobile-first principe tonen we hierin alle funtionaliteiten.

In deze fase stellen we de gebruiker centraal en controleren we of alles intuïtief werkt en of de gebruiker de site kan gebruiken zoals bedoeld. Pas wanneer het prototype gereed is gaan we aan het werk met kleuren, logo’s en visueel design.

Case study

Max Molly Urban Pets

Met de focus op automatisatie om het proces te versoepelen, werden verschillende tools geïmplementeerd voor zowel de B2B als de B2C klanten. Wij hebben een data-uitwisseling geïntroduceerd die simultaan over drie verkoopkanalen loopt.

Max Molly Urban Pets

Jouw stijlgids

Wanneer je behoefte hebt aan een nieuwe of vernieuwde huisstijl, stellen we een stijlgids (styleguide) voor je op. Hierin leg je alle richtlijnen voor je huisstijl vast. Denk aan kleuren, lettertypes en gebruik van visuals.

De stijlgids is het uitgangspunt bij het ontwerpen van je website, webshop of app. Daarom zorgen we voor een overzichtelijke bibliotheek met elk visuele element dat je maar kunt bedenken. Zo zorgen we voor dat de look&feel van je website altijd consistent is.

Meer conversie?

Heb jij een opvallend design nodig dat resultaat oplevert? Maak eens kennis met een van onze developers.

Maak kennis

Online marketing

Haal alles uit je website. DevelopWizard denkt met je mee voor de best online marketingstrategie.

Websites & webshops

Ontwerpen zit ons in het bloed. Voor elke website en webshop leveren wij het perfecte design.