Mobiele applicaties

Kun jij je een leven zonder smartphone voorstellen? Met een mobiele applicatie hebben je klanten altijd op gebruiksvriendelijke wijze toegang tot jouw diensten.

Maak het gebruik van jouw dienst nog makkelijker met een app die energieverbruik in real-time volgt, je elektrische auto oplaadt of de boodschappen voor je bestelt. Het Internet-of-Things (IoT) is hier. Ben jij er al deel van?

Kies het beste platform

Jouw app moet perfect zijn, want je klant verwacht niet minder. Je dienstverlening moet op orde zijn, maar klanten verwachten ook een mooie app die lekker werkt. Alleen als je app waardevolle en relevante content biedt, prikkelt of je klanten efficient verder helpt zal je mobiele app succesvol zijn. DevelopWizard bouwt apps waarin deze factoren samen komen.

Bij het ontwikkelen van je app werken we eerst aan een goed doordachte online strategie. Vervolgens definiëren we doelen en zoeken we de bijbehorende platforms. Vaak is dat een mobiele app, maar soms is een responsive website of een webapplication beter geschikt. Wij hebben de ervaring en kennis om je te adviseren, zodat je de meest rendabele optie kiest.

Case study

Jablotron

Gebruiksvriendelijkheid en grafische vormgeving staan altijd centraal. Daarom stelden we eerst bezoekers profielen op van de verschillende types B2B-klanten van Jablotron.

Jablotron

Tijd- en plaatsonafhankelijk werken

Bij de klant zoek je wat informatie op, je voert wat taken uit of controleert nog even wat gegevens. Ook het beheer van toestellen en zelfs hele machineparken kan op een mobiele app. Niemand hoeft meer handmatig formulieren in te kloppen. Gebruik de mobiele app en data komt meteen waar deze moet komen.

Arbeidsproductiviteit verhogen

Dankzij mobiele apps kan iedereen makkelijk altijd en overal werken. Door de mobiele app te koppelen aan je interne systemen werkt iedereen een stuk efficiënter. De arbeidsproductiviteit stijgt en de medewerkertevredenheid stijgt.

Apps voor Android én iOS

De een wil een iPhone, de ander zweert bij Android. DevelopWizard bouwt apps voor beide besturingssystemen, zodat iedereen ermee kan werken.

Cross-Platform App

Dankzij Flutter vertalen we de technische opzet naar de twee besturingssystemen. Daarna zorgen we per platform voor een passende vormgeving.

Yes, we can!

Je gebruikers hebben (haast onrealistisch hoge) verwachtingen van je app. En het ontwikkelen van een mobiele app levert wat technische uitdagingen op. Hoe zwaar is de app voor de batterij, werkt hij op alle schermgroottes? Veel vragen komen op je pad. DevelopWizard schrikt hier niet voor terug.

Wij zorgen voor een prachtige vormgegeven app met een intuitieve user interface die geweldige prestaties levert. Augemented Reality, Virtual Reality of in-app betalingen? Als het iets toevoegt aan de gebruikerservaring (en aan je business) bouwen wij het.

Kunnen wij die app bouwen? Yes, we can!

Bezoek ons?

Daag ons uit! Bij DevelopWizard doen we niks liever dan de perfecte en gebruiksvriendelijke mobiele app bouwen (voor Android en iOS) die perfect past bij jouw business. Hoe kunnen we jou helpen?

Kom eens praten

Webapplicaties

Naast mobiele apps bouwen we webapps om je workflow te automatiseren. Geef je mensen altijd en overal toegang tot data.

Websites en webshops

Naast een mobiele applicatie ook een website waarmee je jezelf in de kijker speelt? Producten verkopen via je eigen webshop?

Webdesign

Omdat je website, webshop of app er ook een beetje mooi moet uitzien