Webapplicaties

Een goede webapplicatie vereenvoudigt processen, helpt je dingen te organiseren of stelt klanten in staat zélf het perfecte product samen te stellen. Een webapplicatie van DevelopWizard maakt het leven van je klant leuker én eenvoudiger.

Wat is een webapplicatie?

Een webapplicatie is een online programma gekoppeld aan een database. Je gebruikt deze in een webbrowser, waardoor je er altijd mee kunt werken.

Voorbeelden van een webapplicatie:

  • Planningstools: Roostering en planning was nog nooit zo eenvoudig.
  • B2B e-commerce platform: Makkelijk handelen met leveranciers en zakelijke klanten.
  • Beheerplatforms: Voor het plannen van onderhoud, inroosteren van werkzaamheden.
  • 3D Productconfigurator: Klanten stellen zelf hun product samen.

Waarom een webapplicatie?

Met een webapplicatie vereenvoudig je processen. Dit levert tijdswinst op. Maar het grote voordeel is de toegankelijkheid. Omdat je een webapp gebruikt in je browser hoef je geen software te downloaden (of te updaten). Je hebt alleen toegang tot internet nodig om ermee te kunnen werken.

Werken ongeacht je platform of toestel

Met een webapp kun je altijd werken, of je nu achter je PC zit, of in de trein op je telefoon werkt. Het maakt ook niet uit welk besturingssysteem je gebruikt. Een webapplicatie geeft maximale flexibiliteit.

Zoals jij het wilt

Je webapp wordt gebouwd naar jouw wensen. Verandert de situatie, bijvoorbeeld omdat je de webapplicatie gekoppeld moet worden aan bestaande situatie, of omdat je bedrijf groeit? Geen probleem. Je webapplicatie groeit met je mee.

Precies de technologie die je nodig hebt

DevelopWizard gebruikt de technologie die jij nodig hebt. Dat is niet altijd de trendy technologie, wél de technologie die levert wat je nodig hebt.

Applicaties die je kunt gebruiken

Koppel je webapplicatie met andere systemen, bijvoorbeeld om data of content te gebruiken of te versturen. Je webapplicatie kan worden geïntegreerd met een CRM, ERP, WMS, PIM of met het IOT. Ook zijn koppelingen met legacy systemen mogelijk.

Bekende systemen waarmee gekoppeld kan worden zijn HubSpot, Kluwer, SAP, MS Dynamics, Salesforce en WooCommerce. Ook met je kassasysteem kan een koppeling worden gemaakt. Als er data beschikbaar is, kan er gekoppeld worden.

Samenwerken?

DevelopWizard bouwt applicaties op maat. Zeg ons wat je hebben wilt, en wij zoeken de beste oplossing voor je.

Ontdek de mogelijkheden

DasAccess - Map4F
Case study

DasAccess - Map4F

Mario Elia van DAS Access wil ten alle tijden kunnen inspelen op de huidige markt, je wil met andere woorden een flexibel platform waarin je elk aspect van je bestelproces tot in de puntjes kan finetunen.

Mobiele apps

Op zoek naar een mobiele app? DevelopWizard helpt je verder.

De DevelopWizard-aanpak

Nieuwsgierig hoe DevelopWizard jouw project, van kop tot staart, aanpakt?

API's & koppelingen

Voor een rimpelloze samenwerking koppel je jouw webapplicatie aan de systemen waarmee je nu al werkt.