Website & Webshop

Om klanten voor je te winnen is een webshop of website die zich onderscheidt van de massa onmisbaar. DevelopWizard bouwt een webshop of site die goed gevonden wordt en waar klanten blij van worden.

Jouw webshop

Met aanbod alleen heb je nog geen goede webshop in handen. DevelopWizard garandeert perfect ontwerp en een fijne UX.

Maar we gaan verder. We helpen je bij het opstellen van een strategie en zorgen dat je webshop mooi oogt, logisch in het gebruik is en past bij wie jij als bedrijf wilt zijn.

Websites die opvallen

Met een 13-in-een-dozijn website schiet je niet veel op. DevelopWizard ontwerpt website die een unieke uitstraling heeft. Daarbij hebben we oog voor een logische opgebouwde structuur en heldere teksten. Zo zorgen we dat jij online goed zichtbaar bent.

Niet zomaar een CMS

Een content management systeem (CMS) stelt je in staat zélf je website of webshop te beheren. Sommige aanbieders werken altijd met hetzelfde CMS. Wij gaan uit van wat jij nodig hebt en kiezen dan het meest geschikte CMS voor jou.

Shopify Webshop

Shopify Webshop is ideaal voor relatief eenvoudige Webshops. Shopify werkt intuïtief en is daardoor erg gebruiksvriendelijk. Bovendien zijn verschillende online marketing tools standaard ingebouwd.

Wordpress CMS

Heeft jouw webshop of website meer complexe logica? Dan loop je bij standaard CMS-en al snel tegen de beperkingen aan. Het CMS Wordpress is uniek, omdat je het kunt aanpassen aan de logica van jouw business.

Maatwerk CMS

Stelt jouw project unieke eisen aan de interface, beheermodule of interactiemogelijkheden? DevelopWizard bouwt een CMS op maat.

Samenwerken?

Wil jij een unieke website of een webshop die helemaal van jou is? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Contact opmenen

Enkele van onze websites & webshops

Case study

Max Molly Urban Pets

Met de focus op automatisatie om het proces te versoepelen, werden verschillende tools geïmplementeerd voor zowel de B2B als de B2C klanten. Wij hebben een data-uitwisseling geïntroduceerd die simultaan over drie verkoopkanalen loopt.

Max Molly Urban Pets
Macc Fine Jewellery
Case study

Macc Fine Jewellery

Een webshop waarin je in slechts een paar klikken diamanten oorbellen kan aankopen, het gamma en de diensten vlot kan doorbladeren én die er ook aantrekkelijk uitziet.

API's & koppelingen

Handmatig informatie overtypen? Dat is niet nodig dankzij API’s en koppelingen die je website of webshop laten communiceren met je andere systemen.

Hoe wij werken

Geen project is hetzelfde. Dankzij onze grondige aanpak leveren we altijd resultaat.

Online marketing

Staat je website of webshop online? Dankzij een slimme online marketingcampagne weten klanten je te vinden.